+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Оновлення автопарку. Chevrolet Spark. Огляд новинки у АвтоОренда

Як відомо, останнім часом у нашій країні стала популярною така послуга, як оренда автомобіля. Київ, як ніхто інший, відчув необхідність у зручному та швидкому переміщенні машиною, адже столиця завжди розвивається швидше і життя в ній протікає динамічніше. Щоб встигнути за ритмом міста, в умовах колосальної багатозадачності, автомобілі орендують не лише великі бізнесмени, а й студенти, фахівці різних професій, стартапери та всі, хто хоче бути мобільним. Тому компанія «АвтоОренда» має великий автопарк, здатний задовольнити вимоги будь-якого клієнта. Ми вже багато років на ринку і цінуємо репутацію, тому постійно стежимо за станом транспорту, оновлюємо автопарк та додаємо нові машини напрокат. Сьогоднішній анонс присвячений нещодавно доданим автомобілям Chevrolet Spark, майже точній копії знаменитих в Україні Ravon R2.

Равон Р2 напрокат у Києві

Spark є п'ятидверним хетчбеком класу «А» або малогабаритним автомобілем. Це дійсно невелике авто, яке стало популярним в останні роки. Завдяки його відмінним характеристикам і низькій ціні автомобіль дуже часто беруть напрокат подобово для вирішення завдань містом. Не дивно, адже саме в міських умовах малюк поводиться краще. Незважаючи на невеликий розмір, двигун Spark дає досить швидко маневрувати і швидко розганятися на старті.

Читайте також: Як використовувати прокатні автомобілі під час військового стану

Чим вирізняється Chevrolet Spark

Переваги Chevrolet Spark у міських умовах включають ще й зручність паркування, а у Києві, як ми знаємо, паркування часто ускладнює життя. Якщо брати центр Києва, то знайти вільне місце для стоянки авто практично неможливо, але завдяки компактним розмірам автомобіля можна легко пробратися до паркомісця навіть у заповнених вулицях. Він також має невеликий радіус розвороту, що дає можливість повертати на вузьких вулицях і маневрувати в пробках без ризику спровокувати аварію.

Майже точної копії знаменитих в Україні Ravon R2.

Шевроле Спарк 2022 напрокат у Києві

Хоча на вигляд не скажеш, але Spark оснащений потужним двигуном і гарною системою управління, що дозволить почуватися за кермом цілком комфортно довгий час, тому ви можете орендувати його не тільки подобово, але і на місяць або кілька. Він має достатньо місця для пасажирів та багажу, так що його можна використовувати для відпустки чи подорожей країною з сім'єю чи друзями.

Переваги моделі

Крім компактності, у нової моделі є ще кілька переваг. До речі, дані машини мають коробку-автомат, а ще оснащені гарною системою безпеки - подушками безпеки. Не забуватимемо про його економічність, прокат маленького авто дозволить суттєво заощадити на паливі. Враховуючи, що машини нових років випуску, салон зроблений в сучасному стилі, а такі функції як кондиціонер, регулювання сидіння або підігрів сидінь будуть приємним доповненням до невеликої вартості за прокат авто.

Якщо вам потрібен прокат авто в Києві за гарною ціною, то одним із найкращих варіантів буде Chevrolet Spark на автоматі. Можна сказати, це універсальний, економний помічник у вашій подорожі, з якою можна і містом з вітерцем поїхати і в довгу поїздку вирушить без стресу та незручностей.

До того ж ви можете отримати знижку на тривалу оренду, від місяця і більше. У сервісі є кілька тарифних планів для зручності клієнтів, а якщо малолітражні машини не приваблюють вас, можете вибрати в автопарку інший клас авто. У будь-якому випадку ми підберемо для вас найкращий варіант саме за вашими параметрами. Залишайте заявку на сайті або відвідайте наш офіс у Києві для підбору та оренди транспорту без нервів та стресу.

Очікуємо ще більше новинок найближчим часом, про які з радістю розповімо у нових статтях.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure