+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Прокат спортивних автомобілів у Києві

Спортивне авто викликає бажання покататися на ньому без жодних графіків і маршрутів, отримати задоволення від їзди та стрімкого прискорення, підігріти адреналін. Тут не про логіку чи вирішення завдань, а про емоції, драйв та любов до швидкості. Спорткари популярні у всьому світі та їх популярність зростає з кожним роком. Не дивно, що їх вирішили ставити в прокат поряд зі звичайними та традиційними класами авто. Дозволити собі купити спорткар можуть далеко не всі, але покататися кілька годин на чудовій Ferrari або Lamborghini мріє кожен.

Київ любить швидкість та дорогі авто. Тому в столиці також є прокатні компанії, які пропонують легендарні спорткари вартістю кілька сотень тисяч доларів для оренди подобово або на більш тривалий термін. Далі ми зробимо огляд на ринок спортивних авто, дізнаємося вартість такого сервісу і розглянемо найпопулярніші моделі в цьому сегменті.

Попит на оренду спортивних автомобілів у Києві

Якщо порівнювати популярність з іншими європейськими столицями, можна сказати, що він значно менший. У Європі оренда спортивних автомобілів набагато популярніша і доступніша, а ринок постійно зростає і поповнюється все новими цікавими екземплярами. У столиці сегмент залишається рідкістю і далеко не кожен може дозволити собі прокат такого автомобіля. Однак, Київ все ж таки має вибір сервісів зі своїми топовими спортивними авто і дозволяє задовольнити потреби навіть вимогливих клієнтів.

Читайте також: Оренда автомобіля під час війни

Конкуренція у прокатних компаніях

На сьогоднішній день у Києві є кілька прокатних компаній, які пропонують оренду спортивних автомобілів. Деякі з них мають великий досвід роботи та широкий вибір автомобілів, а інші тільки розпочинають свою діяльність у цій сфері. Автопарк сервісу може мати як різні класи авто, включаючи, стандарт і економ, так і спеціалізуватися безпосередньо на спортивних машинах преміум сегмента. Кожна компанія бореться з конкуренцією, поповнюючи свій автопарк унікальними «родзинками», яких немає в інших сервісах. Одні наголошують на суперкарах типу Lamborghini, інші – на вічну класику на кшталт Porsche 911, хтось пропонує різні модифікації та моделі одного бренду, наприклад Mercedes. Таким чином, ви можете вибрати прокат за цікавою для вас моделлю, або ж дивіться за ціною та умовами.

Хто орендує спорткари у Києві?

Зазвичай такі авто беруть туристи, але сьогодні в Україні говорити про туризм не доводиться, тому ця категорія якщо є, то в одиничній кількості. Спортивні автомобілі в Києві беруть напрокат люди, які люблять швидкість та адреналін, і які мають достатній дохід для таких витрат. Ще ті, хто хоче порадувати себе чи своїх близьких в особливу дату, наприклад, весілля чи день народження. Деякі клієнти орендують спортивні автомобілі для зйомок рекламних чи відео роликів або для професійних фотосесій. Елітні авто не тільки зовні примітні, інтер'єр теж може вразити, шкіряний салон нетипових кольорів може стати повноцінною локацією для тематичних фотосесій і допомогти доповнити образ. Варто зауважити, що для оренди таких авто можуть діяти індивідуальні обмеження за віком та стажем водіння.

Найпопулярніші спорткари для оренди

Провівши невелике дослідження ринку, можна сказати, що в 4-ку найпопулярніших спортивних автомобілів входять Porshe, Ferrari, MCLAREN і Lamborgini.

Для тих, хто віддає перевагу класичному стилю, можна взяти напрокат Porsche 911 Carrera 4S. Цей задньопривідний спорткар видає 420 кінських сил та розвиває максимальну швидкість 182 милі на годину. Розкішний інтер'єр і зручний для плавної їзди.

Шанувальники Ferrari можуть відправитися оглядати пам'ятки столиці на Ferrari 458 Italia Spider з атмосферним бензиновим двигуном V8 4.5 літра. Потужність цього звіра 570 кінських сил, а розгін до сотні займає 3,4 секунди.

McLaren MP4-12C або MCLAREN 650S SPIDER LIBERTY WALK можна орендувати в кількох столичних компаніях для вражаючого тест-драйву. Розгін до сотні за 3 секунди та 600 коней під капотом дозволять відчути себе гонщиком Формули 1.

Для потужної їзди також підійде італійська Lamborghini Huracan. Вона оснащена 6,2-літровим двигуном V12, який видає колосальні показники, а ще у нього відомий і приголомшливий дизайн. Lamborghini Huracan, мабуть, буде тією самою вишенькою на торті, яку всі хочуть скуштувати.

Спортивний автомобіль

Спортивні кабріолети

Машини без даху або з відкидним верхом мають попит влітку в сезон відпусток та теплої погоди. Примітно, що кабріолет можна орендувати і в звичайному прокаті, наприклад, Volkswagen EOS або Peugeot 308 CC, які обійдуться в середньому від 33 $ за добу і будуть чудовою пропозицією на літо.

Але якщо вам хочеться чогось особливого і дорогого, або ви хочете вразити свою половинку, можна орендувати подобово Ford Mustang, він буде коштувати в різних прокатних сервісах від 155 $ за добу. Також чудовим вибором буде Chevrolet Camaro, його вартість близько 100 $ на добу.

Скільки коштує орендувати спорткар у Києві?

Вартість оренди спортивних автомобілів у Києві залежить від моделі та часу оренди. Варто зауважити, що деякі прокатні компанії пропонують оренду від 15 хвилин, тоді як інші дають можливість орендувати щонайменше на годину. То скільки ж коштує година оренди супершвидкого чотириколісного?

Наприклад, Porsche 911 Carrera 4S обійдеться приблизно в 300-400 $ на день, але, якщо орендувати на кілька тижнів або місяць, ціна буде нижчою.

Найпопулярніший і найпомітніший автомобіль у сегменті Lamborghini Huracan буде коштувати не менше 945 $ за добу. Занадто дорого – беріть на 15 хвилин! Вартість буде близько 135 $. Тільки не варто вирушати на ньому в подорож центром столиці або пробувати дістатися до залізничного вокзалу, інакше весь орендований час ви проведете в пробці.

Покататися, як у кіно, на червоному Ferrari 458 можна за 750 $ на годину. А приблизно за 122 $ можна взяти машину на 15 хвилин для швидкого тест-драйву або фотосесії.

Оренда преміум спорткара MCLaren 650S Spider Liberty Walk коштує також від $750 за годину, і це не включаючи застави на час оренди. До речі, якщо не хочете залишати заставу кілька тисяч доларів, можна взяти тариф дорожче, але без застави.

Як ми можемо судити, прокат спортивних автомобілів – це не економна ідея, але відмінний спосіб отримати незабутні враження і випробувати справжній драйв, а досить широкий вибір моделей може задовольнити будь-якого цінителя швидкісних машин.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure