+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Коли вийде з ладу двигун авто?

Яке у вас найстрашніший сон? Якщо у вас є машина, це легко припустити - поломка двигуна. Це найстрашніший сон всіх тих, у кого є машина або, принаймні, була.

Експерти з'ясували, який «термін життя» у сучасних автомобілях. А саме, до 500 000 кілометрів, мотор повинен бути в порядку.

Винятки з правил

Насправді, на автомобільному ринку є і підступні підробки, і, якщо цього вчасно не помітити, ваш новопридбаний автомобіль навряд чи проїде заявлені 500 000 кілометрів.

Теж саме можна сказати і про автомобілі, які проїхали відстань більше обіцяного. Це може говорити не тільки про те, що їм дісталися якісні авто, а й про те, що господарі автомобіля зверталися з ним дотримуючись множинні рекомендації та правила користування подібними девайсами.

Фактори тривалого життя

Існує 3 фактори, завдяки яким, ваш автомобіль прослужить вам довше, ніж ви розраховували. А саме необхідно, щоб ви:

  • Своєчасно проходили техогляд.
  • Заправляли авто тільки якісним видом палива.
  • І в цілому просто ставилися до свого авто не як до купи заліза, а як до складного, що працює механізму, якому також потрібен догляд, як і людині (тільки, природно, свій).

Дотримуйтесь нехитрих правил догляду за авто, не стискаючи палицю, і ваша машина буде ще дуже довго возити вас.

Читайте також: як правильно доглядати за автомобілем

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure