+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Безпечний прокат авто в умовах пандемії COVID-19

Проблема розповсюдження вірусу COVID-19 торкнулася всіх українців без виключення. Кожному у той чи іншій мірі довелося змінити свій звичний стиль життя, щоб зменшити ризик захворювання. Кардинальні зміни в роботі громадського транспорту, а також залізничного тільки посприяли цьому.

Вибір засобу пересування

Перед українцями стоїть задача, яким же чином добиратися до місця призначення та проблема вибору засобу пересування. Перш ніж, ви зробите вибір, подумайте про те, що мова йде про вашу безпеку. Як знизити ризик зараження вірусом COVID-19?

При цьому, беручи до уваги українські реалії, транспорт повинен бути не тільки безпечним, а й недорогим та швидким.

Компанія з прокату авто Автооренда готова надати засіб пересування в якості автомобіля напрокат на найпростіших умовах. Плюс ви отримаєте високий ступінь комфорту, який геть був відсутній при поїздках громадським транспортом.

3 смайлика, жовтий посміхається

Переваги поїздки на авто напрокат від Автооренди

  • 1. Безпека – перед тим, як видати авто, співробітники компанії Автооренда проводять дезінфекцію салону. Ваші поїздки будуть найбезпечнішими у країні!
  • 2. Оренда авто транспорту коштує недорого – у період карантину в Україні, Автооренда знизила ціни на прокат авто. Ви можете орендувати авто економ класу від $8 на добу. Якщо вам необхідно авто більш високого класу, це буде коштувати від $10 на добу.
  • 3. Комфорт та швидкість пересування – коли ви орендуєте авто, ви отримаєте машину у ваше повне, особисте розпорядження. Це як поїздки на власному транспорті, тільки краще. Вам не потрібно турбуватися про: - Страховку – усі машини застраховані КАСКО та ОСАЦВ - Шинах – їх міняють співробітники Автооренди згідно сезону, усе за рахунок компанії - Та інших дрібних витратах, що у сумі виходять недешево
чоловік дивиться на годинник поруч з авто

Коли можна орендувати / забронювати авто?

Ви можете зробити це у будь-який зручний для вас час за допомогою онлайн-форми на сайті Автооренди – цілодобово, 24/7.

Коли ваше бронювання буде підтверджено менеджером компанії, вам отримаєте машину у вказаний час та у вказаному місці. Ми видаємо та приймаємо машини у будь-якому куточку міста – аеропорт, порт, вокзал, чи за будь-якою іншою адресою.

Робіть свої поїздки безпечними з Автоорендою!

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure