+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Оренда авто економ клас недорого

Оренда авто економ класу: вигоди та порядок процедури


Раціональна оренда авто економ класу – можливість залишатися оперативним у ритмі великого місту, економити та бути мобільним, не відмовляючи собі у комфорті та звичному образі життя.
У чому перевага такого вибору авто?


Мінімум затрат при максимальних можливостях. Ідеальний варіант для тих, хто хоче цінити практичність та реальні можливості, чия ділова репутація не потребує дотримання формальностей та підкреслення статусу. Для особистих зустрічей, коротких поїздок, проводів та автомобільних прогулянок. Переваги очевидні:
Відсутність необхідності користуватися міським транспортом, відслідковувати його розклад та хвилюватися через проблеми відмін та запізнень;
Можливість, зробивши невеликі затрати, отримати якісний автомобіль на ходу, зі всім необхідним для пересування, технічно справний та без надмірностей;
Економія на відмові від міського таксі, розцінки на послуги котрого постійно змінюються та динамічно зростають.
Асортимент запропонованих авто дозволяє знайти саме те авто, котре оптимально відповідає запитам та перевагам. Сучасна оренда авто працює по налагодженій схемі, на договірних початках, де права, обов’язки та відповідальності учасників контракту суворо розмічені. Ніяких сюрпризів – тільки перевірені часом послуги оренди, з оформленням усіх необхідних документів.

Оренда економ: як оформити угоду


Процедура співробітництва проста. Щоб оформити оренду, потрібно звернутися до офісу, обрати вподобане / відповідне по технічним та експлуатаційним параметрам авто та переходити до формальної частини закріплення відносин. Для цього потрібно:
1. Зібрати необхідні для оренди документи. Паспорт, водійське посвідчення, додатковий документ, що засвідчує вас. Їм може бути закордонний паспорт, воєнний білет і т.д.
2. Здійснити оплату. Беручи до уваги те, що оформлюється машина економ класу, вартість буде доступною для більшої частини орендаторів. Перераховувати гроші можливо будь-яким зручним засобом.
3. Завершити угоду. Підписати контракт та отримати обраний економ авто.
Компанія гарантує якість та безпеку усіх запропонованих в оренду автомобілів економ класу. Економія у порівнянні з орендою машини бізнес категорії зіставить близько 30%. На авто надається страховка, фірма гарантує проходження автомобілями ТО та офіційних станціях.


Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure