+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Харків – такий, який він є

Для тих, хто збирається до Харкова, не важливо з якою метою – це буде бізнес поїздка, або відпочинок, туризм – авжеж зацікавить тема пам’ятних місць Харкова, котрі можна відвідати та оцінити.

Ця стаття допоможе вам у плані вибору та зіставлення своєї розважальної програми.

Парк культури та відпочинку імені Горького

Це справжній «український Діснейленд»! Тут уде цікаво побувати усім від мала до велика. Атракціони розраховані, як на маленьких дітей, так і на дорослих, котрим не вистачає адреналіну у крові. Однак, якщо ви не прихильник атракціонів, у парку повно алей, де ви можете здійснити прогулянку, а також кафе, де можна присісти та відпочити за чашкою ароматного кофе та приємною бесідою.

Музей сексуальних культур світу

Якщо ви вважаєте, що усі музеї – нудні та нецікаві, то харківський музей сексуальних культур світу призваний розвіяти цей міф. Це єдиний науково-просвітницький центр у даній сфері на території всієї Східної Європи. Сюди пускають навіть неповнолітніх – підлітків, для них відведений спеціальний зал, у цілях статевого виховання.

Аквапарк Джунглі

Аквапарк Джунглі відкрити для відвідування круглий рік. Тут усе стилізовано під джунглі, а вода – приємна та тепла, як у ванні, що трохи охолола. За окрему плату можна відвідати сауну, масажний кабінет. Також можна перекусити морозивом та іншими ласощами у стойки бару. Захоплюючі дух гірки не залишать байдужим жодної дитини / дорослого. Для студентів діють знижки.

Ботанічний сад

Ботанічний сад харківського університету імені Каразіна – найстаріший на території України. Площею усього у 40 з гаком гектарів, він має різні види флори. Ботанічний сад був відкритий одночасно з університетом у 1804 році. Оранжерея, відкрита круглий рік, порадує погляд екзотичними видами рослин. Для прихильників орхідей рекомендується відвідати сад у лютому, коли у них найбільш розкішний, цвітучий вигляд. А так, сад відкритий круглий рік, заходьте у будь-який день.

Пам’ятник М. Булгакову

Усім прихильникам творчості Михайла Булгакова рекомендується відвідати «пам’ятник Михайлу Булгакову з Бегемотом на лавці» з відомим усіма котом-Бегемотом, одним з персонажів роману «Майстер та Маргарита». Поруч з ним розташовані скульптури інших поетів – Володимира Висоцького, Анни Ахматової, Бориса Пастернака. Прихильники літератури – долучайтеся.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure