+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Новий рік у Києві

Якщо ви мешканець столиці або приїжджаєте до Києва на новорічні свята, вам дуже пощастило, адже у святкові дні місто оживає, запалює всі свої вогники та зустрічає всіх бажаючих приємною атмосферою та новорічною метушнею. Кожен тут знайде чим зайнятися, що відвідати і куди поїхати відпочити. Головне, щоб було бажання та комфортний транспорт.

Про мобільність і пересування містом краще подбати заздалегідь, тому що громадський транспорт ходитиме рідше, а служби таксі, користуючись святковим ажіотажем, значно піднімуть ціни. Тому найкращим варіантом є пересування на своєму автомобілі, а якщо його немає, тоді скористатися службами прокату авто у м. Київ.

новий рік у Києві

На щастя, за багато років оренда автомобіля у столиці України стала популярною послугою, тому ви зможете без проблем взяти собі гарний автомобіль для зимового відпочинку та просто комфортного пересування містом. Якщо ви шукаєте, де в Києві орендувати надійний автомобіль за вигідною ціною, компанія Авто Аренда, яка працює на ринку прокату вже багато років, може запропонувати вам чудові варіанти автомобілів з ідеальним співвідношенням ціна/якість.

Вартість прокату автомобіля у Києві на новорічні свята

Ближче до кінця року ціни на прокат автомобілів по Києву та області будуть тільки зростати, оскільки попит на прокат підвищується. Але компанія Авто Аренда вирішила порадувати своїх клієнтів приємним прайсом на автомобілі всіх класів. Зараз і до кінця року можете орендувати машину за акційною ціною, яка вже вказана на сайті.

Найекономніший варіант

За найдоступнішими цінами можна взяти економічні малолітражні машини типу Ravon R2, Skoda Fabia або Peugeot 301. Ціни починаються від 350 грн. за добу залежно від терміну оренди та тарифу. Найвигідніше брати машину на місяць, але якщо ви хочете покататися тільки на свята, на оренду від двох тижнів теж діє хороша ціна – 405 – 567 грн за добу.

Без комфорту ми не їздимо

Для комфортнішої їзди можна підібрати автомобілі класу «комфорт» або «бізнес». У цих класах ви точно підберете собі найкращий варіант, тому що автопарк має безліч топових моделей, практично всі машини на автоматі і досить просторі, що може бути перевагою для великої компанії. Наприклад, орендувати Mazda 3, Volkswagen Jetta TSI або Hyundai Elantra на тиждень можна за 918 грн на добу, а якщо бронювати на місяць, ціна знизиться до 405 грн за добу.

Оренда позашляховика обійдеться не так дорого як усі вважають

Можна також орендувати надійний позашляховик, якщо ви не збираєтеся обмежуватися поїздками тільки столицею, а забажаєте відправитись, скажімо, до Карпат або Львова, популярні в зимовий час локації. Для оренди в сервісі доступні такі моделі як Volkswagen Tiguan, Ford Escape або Toyota RAV 4, які коштуватимуть 1134 грн. за добу під час оренди на тиждень або 1053 грн. за добу під час оренди на два тижні. Якщо плануєте брати автомобіль на місяць, ціна буде найвигіднішою – від 567 грн за добу оренди.

Вибір автомобілів великий для будь-якої мети та бюджету, тому переходьте на сайт Авто Аренда та обирайте машину відповідно до ваших вимог.

Але поспішайте, якщо хочете підібрати для себе найкращий автомобіль, тому що вже за тиждень до Нового року автомобілі практично повністю розходяться.

Як провести Новий рік у Києві?

Тут все залежить тільки від вашої фантазії та бюджету. Для багатьох новорічна ніч – дуже важлива подія, яку потрібно зустріти по-особливому. Адже багато хто вірить: як зустрінеш новий рік, так його й проведеш.

оренда авто у Києві на новий рік

Кафе та ресторани

Якщо ви любитель шумних вечірок, можете забронювати столик в одному із столичних закладів. Багато клубів, кафе та ресторанів пропонують активну розважальну програму в новорічну ніч. Але варто поспішити, бо бронювати місця на свято починають вже за кілька місяців.

Їдемо на ялинку в Києві

Можна зустріти Новий рік на американський манер, просто неба. Для цього вирушайте на Софійську площу, де щороку встановлюють головну ялинку країни. Тут нудьгувати теж не доведеться, бо на свята біля ялинки облаштують ціле різдвяне містечко, де можна смачно перекусити, зігрітися чаєм чи какао, а біля пам'ятника Богдану Хмельницькому буде встановлена велика ковзанка площею близько 400 квадратних метрів, і кожен охочий може покататися на ковзанах. У захваті будуть і дорослі, і діти.

Потім на Хрещатик

Також можна трохи прогулятися на Хрещатик – улюблене місце киян та приїжджих. До речі, пересуваючись у Києві на свята, вам необхідно знати, що Хрещатик буде перекритий для транспорту, у святкові дні там буде відкрито пішохідну зону.

Відвідуємо новорічні ялинки, гуляння та цікаві місця по всьому Києву

До речі, у столиці можна буде знайти новорічну ялинку у кожному районі. Загалом по місту встановлять понад десять святкових локацій, і в кожній з них ви зможете побувати та зробити яскраві фото. Але щоб усюди встигнути, без прокатного автомобіля вам точно не обійтися. До речі, локації планують відкрити до 16 грудня, тож можете розпочинати планувати свій автомобільний маршрут.

Якщо свіже морозне повітря вас не лякає, можна також попрощатися з роком, милуючись пейзажем нічного Києва, на прикрашених до свята Контрактової площі та біля арки Дружби народів.

Якщо ви хочете цікаво провести час з дітьми, можна відвідати Київський планетарій, де разом із зоряним небом на вас чекатиме новорічна ялинка та подарунки для діток.

Їдемо за місто, і весело проводимо час

Відзначити Новий рік з великою шумною компанією друзів та близьких можна також у заміських комплексах, які пропонують для відвідувачів різні розважальні програми, у тому числі барбекю, танці та різноманітні конкурси. Такі комплекси розташовані як у межах міста, так і за його територією, далеко від міської метушні. Зауважимо, що для такого формату святкування, щоб не переплачувати за «святкові» тарифи служб таксі, обов'язково потрібно взяти автомобіль у прокат, який ви знайдете тут на будь-який смак та гаманець.

Бажаємо вам чудово провести час та насолодитися перебуванням у столиці!

З Новим 2022 роком вас вітає команда компанії «АвтоАренда»!!!

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure