+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Огляд прокатного автомобіля Volkswagen EOS

Автомобіль напрокат можна взяти у двох випадках: для роботи та для відпочинку. Volkswagen EOS, це рідкісне поєднання комфорту та унікальності, яке дозволяє використовувати машину як у практичних цілях, так і для релаксу чи поїздок «для душі».

Volkswagen EOS – це перший кабріолет купе, представлений у модельному ряді німецької компанії Volkswagen. Головною особливістю автомобіля є автоматичний складний дах. У лічені секунди з купе можна зробити стильний кабріолет для літніх прогулянок. Лише одне натискання на вмикач на центральній консолі, і за 25 секунд дах повністю буде складений.

Ця модель одна з найпопулярніших у прокаті «Авто Аренда», ви берете його напрокат у Києві, Дніпрі, Харкові чи Одесі, особливо в літній час. Водії орендують кабріолет для поїздок на море, за місто чи для прогулянок мальовничими місцями країни.

Не складно здогадатися, що автомобіль доступний для оренди у класі «кабріолет».

prokat_wv_eos
vw_eos_naprokat

Технічні характеристики

Автомобілі Volkswagen EOS мають автоматичну коробку передач і досить спритний двигун об'ємом 2.0 л. Дах кабріолету жорсткий, тому навіть якщо вас застане негода, поїздка не буде зіпсована, ви зможете комфортно кататися зі складеним дахом. У даху є вбудований скляний люк, тому навіть у негоду ви можете максимально насолодитися пейзажами в дорозі. Автомобіль EOS також має клімат-контроль, тому ні спека, ні холоднеча вам не будуть страшні: просто підніміть дах і відрегулюйте необхідну температуру в салоні. Приємним доповненням до всіх переваг цієї моделі буде шкіряний салон, який чудово вписується в інтер'єр витонченого купе-кабріолета.

Яка кількість місць у кабріолеті Volkswagen EOS?

Враховуючи, що ця модель купе, в автомобілі може розміститися до 4 осіб разом з водієм. Задній ряд розділений перегородкою.

Коли варто арендувати кабріолет Volkswagen EOS?

  1. Влітку для того, щоб насолодитися поїздкою в кабріолеті під теплим сонячним промінням.
  2. Для фотосесій у гарному купе-кабріолеті зі шкіряним салоном.
  3. Для романтичної подорожі зі своєю половинкою.
  4. Щоб протестувати модель перед покупкою власного автомобіля.
  5. Для будь-якої іншої поїздки, навіть у дощову, холодну пору. Тільки не варто забувати, що це купе, тож запас пасажирських місць обмежується. Авто має 4 посадкові місця.

Вартість оренди кабріолету

Вартість прокату залежить від обраного тарифного плану та строків оренди. Чим довші терміни оренди, тим нижча ціна на авто.

Мінімальна ціна на Volkswagen EOS з пакетом "Економ" складає 56 $ на добу. Це мінімальний тариф, який включає обмежений пробіг та наявність заставної суми. Якщо орендувати від 30 днів, вартість оренди зменшиться до 35 $ за добу.

Можете орендувати авто з пакетом «Стандарт», який зменшує заставну суму, безкоштовний пробіг у цьому пакеті значно більший, ніж в «Економі». Вартість тарифу від 80 $ на добу.

Якщо ви не хочете платити заставу та рахувати кілометри, вам підійде тариф «Все включено», з яким вам запропонують автомобіль з повним баком, організують безкоштовний трансфер до аеропорту або доставлять/заберуть містом, а мийка після повернення буде за наш рахунок. Пробіг у тарифі «Все включено» безлімітний, а застава відсутня, вартість такого тарифу від 160 $ на добу.

Зв'яжіться з оператором для прорахунку вартості оренди на ваші дати.

Переваги Volkswagen EOS

Дизайн. Головною перевагою, звісно, є зовнішній вигляд автомобіля. Кабріолет завжди виглядає дуже стильно та дорого. Орендуючи це авто, ви будете ловити на собі захоплені погляди, а до поїздки бонусом буде гарний, романтичний настрій.

Жорсткий дах. Дах моделі EOS каркасний, тобто у складеному вигляді автомобіль практично нічим не відрізняється від звичайної машини, що дозволяє комфортно пересуватися навіть у зимовий час. До того ж клімат-контроль не дасть вам замерзнути або нудитися від спеки.

Характеристики. Автомобіль з двигуном 2.0 л досить швидкий, що дуже подобається водіям. До того ж, коробка-автомат забезпечує надійне та легке керування, що дає можливість відпочити під час водіння та максимально насолодитися поїздкою.

Відсутність необхідності купувати власний автомобіль. Багато водіїв завжди мріяли про покупку власного автомобіля "без даху", але зовсім не обов'язково роками накопичувати на нього. Просто орендуйте авто-кабріолет, коли захочеться покататися з вітерцем. Крім того, ціна на оренду цілком прийнятна.


Орендуйте кабріолет Volkswagen EOS у компанії «Авто Аренда» для приємних поїздок та винятково гарного настрою!

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure