+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Наближається літо, оренда авто –  краще рішення для відпочинку

Літо не за горами, тому вже варто планувати свою відпустку наперед. І якщо в нинішній ситуації з пандемією складно планувати закордонні подорожі, то саме час рушити вивчати місцеві визначні пам'ятки і красу нашої країни. Якщо ви хочете відправитися в подорож по Україні, але у вас немає автомобіля - це не привід ставити хрест на відпочинку. Одним з найпопулярніших вариантів для подорожей є прокат авто, який дозволяє пересуватися по всій країні без обмежень. Ви можете навіть взяти автомобіль в одному місті і залишити його в іншому. Максимум зручностей і ніякого дискомфорту.

Куди краще відправитися в подорож?

Все залежить від того, що саме ви хочете отримати від відпочинку. Через те, що правильно підібраний орендований автомобіль може довести вас до будь-якій точці на карті, для початку слід визначитися, куди саме ви хочете поїхати?

Наприклад, якщо ви взяли авто напрокат в Києві, і бажаєте насолодитися морем, варто відвідати колоритну Одесу. Курортне місто зі своїм стилем і історією, розташоване на березі Чорного моря, нікого не залишить байдужим.

Хочете оточити себе природною красою і насолодитися відпочинком на свіжому повітрі, тоді відмінним варіантом для подорожі будуть Карпати. Крім багатогранної краси природи в Карпатах також можна спробувати рафтинг, гірські сходження, відвідати природні джерела, водоспади, озера і річки.

Можна відправитися в Запорізьку область, відвідати національний заповідник «Хортиця» і дізнатися про історію козацтва. Який би відпочинок і маршрут ви не вибрали, у нас завжди знайдеться автомобіль. Відповідний саме для ваших цілей.

поїздка на відпочинок на автомобілі напрокат

Підбираємо автомобіль для відпочинку.

Звичайно, вибір автомобіля багато в чому залежить від того, куди ви поїдете. Тому дуже зручно брати машину напрокат, адже сьогодні можна поїхати на економній малолітражці, а завтра взяти надійний позашляховик.

Якщо ви вирішили відправитися невеликою компанією на відпочинок і у вас обмежений бюджет на транспортні витрати, тоді можна розглянути автомобіль класу «економ». У цьому сегменті представлені невеликі авто, які ідеально підходять для міських подорожей або недовгих переїздах по трасі. Автомобілі досить комфортні для подорожі, якщо їхати не більше 4 осіб.

Якщо ж ви хочете відправиться в тривалу подорож по областям, або ваша компанія налічує 4-5 дорослих людей, найкраще буде обрати автомобіль класу «позашляховик». Позашляховики відрізняються великими габаритами, надійністю і підвищеною стійкістю на поганих дорогах, і навіть по бездоріжжю. Високий кліренс і повний привід дадуть максимальну перевагу поїздкам в гірські регіони або по полях.

Для сімейного відпочинку і великої компанії з 6-8 чоловік можна орендувати місткий мінівен. Його габарити і технічні характеристики дозволять відчувати себе просторо навіть увосьмеро, а легке управління і об'ємний багажник доповнять приємними емоціями ваш відпочинок.

А для короткої прогулянки в літню пору можна побалувати себе кабріолетом. Гарний настрій і відмінні фотографії вам будуть забезпечені.

Як бачите, для будь-якого відпочинку можна легко підібрати автомобіль напрокат. Тому не відмовляйтеся від подорожей тільки тому, що не маєте власного автомобіля. Приходьте до нас, ми підберемо для вас найкращий автомобіль для будь-яких маршрутів!

Читайте також : Як правильно обрати автомобіль напрокат

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure