+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Ознаки професійного водія

Ви берете автомобіль напрокат. Обираєте сучасний, надійний транспортний засіб. Проте, ніколи не потрібно забувати, що головний компонент у схемі автомобіль напрокат-водій, все ж таки саме ВОДІЙ, а не навпаки. Яким би чудовим не був автомобіль, якщо за кермом недосвідчена людина, машина буде вести себе відповідно, тобто геть погано.

Ознаки сучасного водія

  1. Відповідальність нести відповідальність не тільки за своє життя, але й за життя пасажирів, а також інших учасників дорожнього руху, котрі можуть постраждати від його дій. Ви ж помічали прямо протилежне у маршрутних таксі, де більша частина водіїв везуть своїх пасажирів, наче дрова.
  2. Вміння відчувати машину усі показники автомобіля напряму залежать від майстерності та вміння / невміння керувати автомобілем. Ця техніка функціонує завдяки тому, хто знаходиться за її кермом. Невміла експлуатація транспортного засобу може призвести не тільки до несправності, але й до трагедії.
  3. Знання правил дорожнього руху це й так зрозуміло, але важливо скоріше вміння їх правильно застосовувати у будь-якій ситуації на дорозі.
  4. Їхати добре незалежно від якості дороги або відсутності дорожнього покриття дуже часто трапляється в українських реаліях.
  5. Та звісно ж, не відволікатися на дрібниці: на повідомлення в смартфоні (як водії таксі, намагаючись не пропустити нове замовлення), на те, щоб поповнити рівень нікотину в крові (просто кажучи, покурити).
Ознаки сучасного водія
Професія водій

Коли ви орендуєте машину в автопрокатній компанії, вам можуть запропонувати не тільки автотранспортний засіб, але й послуги водія.

Окрім вищеназваних ознак, яким ще повинен бути водій? Що ще він повинен робити, щоб бути професійним водієм?

  1. Доставляти вам з пункту А до пункту Б (та інші місця за вимогою)
  2. Не палити у салоні автомобіля. Ні в якому разі.
  3. Не розмовляти по мобільному телефону під час поїздки.
  4. А також бути просто майже німим та не намагатися (як водії таксі) розважити клієнта своїми (не)кумедними історіями.
Професія водій

На простому прикладі, компанії Автооренда не дивом, а завдяки професійним навичкам свого досвідченого співробітника вдалося уникнути ДТП зіткнення з недосвідченим та нетверезим водієм, котрий був за кермом далеко не якісної та не сучасної машини. Усьому виною не автомобіль вищезгаданого громадянина, а його безрозсудна поведінка.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure