+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Популярний прокат автомобілів в Харкові і області

Прокат авто в Харкові можна замовити на сайті «Авто Аренда». Зробити це дуже просто: в меню сайту потрібно вибрати розділ «Автопарк», ознайомитися з машинами, які підлягають оренді і їх вартістю. Із запропонованих варіантів є Renault, Chevrolet, Mazda, Toyota та інші — тому підібрати авто зможе кожен клієнт. Ціна прокату вказана за одну добу і для кожного автомобіля вона різна.

Визначившись з автомобілем, необхідно обрати тарифний пакет — це умови договору. Пакетів всього 3:

1. економ

2. стандарт

3. «все включено».

Між собою ці види пакетів розрізняються:

  • Вартістю прокату за добу.
  • Сумою застави.
  • Умовами додаткового сервісу.

Найбільш вигідний тариф

Прокат автомобілів у м. Харкові найбільш вигідний при замовленні тарифного пакета «економ» через невисокі ціни. Але є в ньому свої особливості — це обмежений ліміт пробігу авто, платне користування навігатором, дитячим автокріслом, а також необхідність внесення суми застави. Щоб оформити прокат авто в Харкові без застави, слід вибирати умови договору «все включено».

Замовити послугу можна в телефонному режимі, на сайті, через Telegram або Viber. За необхідності отримати транспортний засіб в нічний час, у вихідні, у святкові дні, потрібно зробити своє замовлення заздалегідь.

Важливо: вся технічна інформація і фотографії на сайті — реальні. Практично всі автомобілі нові і регулярно проходять ТО, тому за якість послуг, що надаються, можна не хвилюватися.

Чи можна замовити прокат авто в Харкові з водієм?

Трапляються ситуації, коли необхідно замовити машину з водієм. Ми цінуємо своїх клієнтів і надаємо різні додаткові послуги, в тому числі і машину з водієм. Для цього потрібно зробити заявку на прокат завчасно.

Обирайте пакет і просто сплачуйте послуги водія додатково. При оренді автомобіля з водієм заставу залишати не потрібно!

Отримати авто в оренду (Харків) можна за таких умов:

  • Вік — 23 роки і більше.
  • Стаж керування автотранспортом — понад 2-х років.
  • Надання паспорта, ІПН, посвідчення водія.

Разом з цим, не має значення, громадянином якої країни є замовник.

Які умови авто оренди в Харкові обрати?

В першу чергу Вам варто враховувати мету оренди. За необхідності пересуватися в автомобілі більшість часу, потрібно обирати комфортабельний автомобіль з необмеженим лімітом пробігу. Якщо транспортний засіб планується використовувати для пересування містом, підійде будь-який автомобіль. Деякі тарифні пакети мають обмеження по максимальному пробігу — враховуйте цей факт.

При оформленні автомобіля напрокат в Харкові недорого, можливо, потрібно буде внести певну суму застави, яка повертається клієнтові при здачі авто. Сума застави є гарантією відшкодування матеріального збитку в разі пошкодження автомобіля, так само виступає франшизою за договором страхування автомобіля. При оплаті замовлення через сайт не потрібно оплачувати заставу, її необхідно залишити на місці, при отриманні автомобіля.

Незважаючи на наявність офісу нашої компанії в Харкові, оренда автомобілів може здійснюватися в будь-якому зручному для замовника місці. З доставкою на вокзал, аеропорт, за адресою замовника, для цього необхідно замовити послугу «Трансфер авто»

Чому послугу «Прокат автомобілів в Харкові» потрібно замовляти на сайті «Авто Аренда»?

Серед суттєвих переваг:

  • Великий вибір автомобілів з різними умовами їх прокату.
  • Зручне бронювання. Оформити замовлення заздалегідь на «Прокат авто без водія в Харкові» можна будь-яким способом, навіть по Skype, в Viber, WhatsАpp.
  • Високий рівень сервісу. Кожен клієнт важливий для нашої компанії, тому ми завжди прагнемо виконати всі побажання замовника і йдемо назустріч.
  • Можливість замовити машину на будь-який термін, а також отримати її в будь-якій точці міста і за його межами.
  • Оплатити послугу можна готівкою, переказом на карту або на розрахунковий рахунок компанії.
  • Для осіб, що їдуть у відрядження, надаються всі необхідні документи для звітності.

Також великою перевагою є зрозумілий інтерфейс сайту. Зручне меню і можливість перегляду інформації з будь-якого пристрою (телефону, планшета, комп'ютера) дають можливість замовити в Харкові прокат авто швидко і просто!

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure