+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Оренда авто в Білій Церкві

Якщо ви замислились про те, щоб орендувати авто в Білій Церкві або будь-якому іншому місті Київської області, то ви звернулися саме куди треба. Компанія Автооренда з радістю запропонує вам послуги прокату та оренди авто в місті Біла Церква.



Доставка авто

Ми доставляємо машини до Білої Церкви з міста Київ. За доставку автомобіля, необхідно буде заплатити від 50 доларів США.

Для оренди доступний будь-який автомобіль з автопарку Києва, з котрим ви можете ознайомитися за посиланням:https://autoprokat.net.ua/ua/kiev.html

Доставка авто в Білу Церкву

Терміни оренди

Ми надаємо автомобілі в оренду в Білій Церкві як на короткий термін – від семи днів, так й на довгостроковій основі – кількість днів / тижнів / місяців не обмежена!

Важливо пам’ятати «золоте правило прокату»: чим на довший термін орендуєте авто – тим дешевше вийде одна доба оренди. І навпаки, якщо орендувати авто на короткий термін, сума за одну добу оренди виросте.

Розглянемо на прикладі: ви орендуєте авто Renault Logan на 7 днів: за сім діб ви заплатите $119 ($17 / доба).

Якщо ж ви орендуєте це автомобіль, але вже на 30 днів, то ви маєте сплатити $240 ($8 /доба).

Тобто, орендувати авто на більш довгий термін вигідніше за собівартістю.

*Ціни вказані станом на 29.01.2020

Передача ключів від автомобіля

Пригода: коли страховка не сплачує

Коли ви купуєте страховку, багато з нас вважають, що тепер вони можуть робити з машиною все що завгодно та страхова сплатить за всі пошкодження. Насправді, є ряд правил, коли страхова компанія не виплачує нічого. Та орендатору доведеться сплатити не тільки франшизу, але й повну вартість пошкоджень. Ми наводимо цей список для того, щоб водії знали, що не можна робити, коли настає страховий випадок та не здійснювали подібних помилок:

  1. Лишати місце ДТП. Навіть від’їхати на пару метрів. Категорично забороняється.
  2. Управління автомобілем не маючи відповідної категорії, у нашому випадку потрібна категорія В.
  3. Участь у змаганнях, надання послуг таксі.
  4. Управління авто у стані алкогольного, наркотичного сп’яніння
  5. Проїзд на червоне світло світлофора
  6. Вчасно не зафіксоване у страховій компанії ДТП. Після ДТП обов’язково потрібно дзвонити до поліції та страхової компанії, а також повідомити компанію Автооренду про те, що сталося. Ми можемо подзвонити до поліції та страхової компанії замість вас, а також викликати швидку медичну допомогу, якщо необхідно.
Вживання алкоголю за кермом

Тарифні плани

Коли орендуєте авто, ви обираєте один з тарифних пакетів: економ, стандарт, усе включено.

Економ тариф передбачає мінімальну ціну за прокат авто, але сума застави буде найвища у порівнянні з двома іншими тарифними планами.

Стандарт тариф – «середня сума» за оренду авто, як й сума застави – не висока, але вона все ж таки є.

Усе включено: згідно назви, у цей тарифний план включено все: безлімітний пробіг, повний страховий пакет – без застави та з нульовою франшизою, видача / повернення авто у неробочий час, мийка автомобіля при поверненні авто – за рахунок компанії.

Забронювати авто на сайті можна цілодобово, 24/7, у будь-яку зручну вам хвилину. Замовляйте автомобіль, а ми доставимо його у місто Біла Церква чи будь-яке інше місто Київської області за вашим бажанням.


Дзвоніть: +380967778989

Пишіть: order@autoprokat.net.ua

Ми завжди з вами!

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure