+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Прокат авто у Львові без водія

«Прокат авто у Львові без водія» — поширений запит в мережі Інтернет. Крім жителів даного міста, послугою оренди транспортних засобів активно користуються туристи і госты міста (яких у Львові дуже багато). Автомобіль є найкращим транспортом для пересування містом і за його межами.

Які переваги орендованого автомобіля перед міським транспортом і таксі

  • Мобільність. На особистому автомобілі можна дістатися в будь-яку необхідну точку міста або взагалі виїхати за його межі. При цьому немає необхідності витрачати час в очікуванні громадського транспорту або телефонувати до оператора таксі. Власною машиною можна скористатися в будь-який час доби і дістатися в будь-яке місце.
  • Комфорт, який Ви обираєте самостійно. Міський транспорт не відрізняється зручністю: великий потік людей, взимку — холодно, влітку — спекотно та ін. В автомобілі можна пересуватися з усіма зручностями: враховуючи обігрівач/кондиціонер, брати необхідні речі в дорогу і т.ін. Крім того, машина обирається з урахуванням власних потреб (економ або бізнес-класу).
  • Заощаджений час. Послуга «Прокат авто у Львові щодобово» дозволить добиратися швидко в будь-які місця, без тривалих очікувань таксі або громадського транспорту.
  • Вартість. Порівнюючи послуги оренди авто і таксі, перший варіант обійдеться дешевше і вигідніше, особливо якщо орендувати авто у Львові на термін від місяця, тоді найдешевший тариф складатиме від 7 доларів на добу
Аренда авто во Львове недорого

Особливості оформлення договору прокату авто у Львові

З метою запобігання непорозумінь між замовником і компанією, а також в дорозі, розроблені правила:

  • Оформлення договору.
  • Прийому і здачі машин.
  • Оплати і т.ін.

Рекомендуємо з ними ознайомитися за посиланням

Хто може оформити оренду авто у Львові?

Аренда авто во Львове

Взяти автомобіль напрокат у Львові може будь-яка фізична особа, яка досягла 23-річного віку і має 2-річний стаж керування автотранспортом. Інших вимог не передбачено. Оформити договір прокату можна в офісі компанії «Авто Аренда» або на місці, куди замовлено автомобіль. Надаються послуги трансферу, включаючи аеропорти, залізничні та автовокзали.

Порядок здачі авто в оренду (Львів): час і термін прокату, вимоги до документів

Для оформлення всіх документів для прокату потрібен паспорт, ідентифікаційний номер та посвідчення водія.

Зробити замовлення можна в робочий час з 8:00 до 19:00 будь-яким зручним способом:

телефон, Viber, WhatsApp, онлайн чат сайту або електронна пошта.

Автомобіль надається в будь-який час, узгоджений з менеджером компанії (повертається також). Взяти напрокат авто можна на будь-який термін — від 1 доби.

Оплата прокату авто у Львові: передоплата, застава, франшиза

Залежно від обраного тарифного пакету (економ, стандарт, все включено), змінюються умови оплати:

  • Для тарифу «Економ» і «Стандарт» додатково вноситься сума застави, яка за фактом здачі автомобіля, повертається клієнтові. При ДТП (якщо сума збитку перевищує суму застави), гроші використовуються для погашення вартості ремонту/відновлення транспортного засобу.
  • У разі оформлення тарифного плану «Все включено», при пошкодженні транспортного засобу, збитки погашаються страховою компанією на 100%.

Заставу/франшизу можна надати тільки в гривні. До того ж, слід уточнити у менеджера реквізити для її внесення, якщо ви хочете внести заставу по безготівковій формі (враховуючи, що сума застави не є доходом і повертається клієнтові після повернення авто).

Прокат авто во Львове без водителя

Послуга «Прокат машин у Львові» надається на умовах повної передоплати за весь термін. При прокаті від 1 до 3 місяців і більше, клієнту надається мінімальна ціна за добу прокату автомобіля, а терміни оплати уточнюються у менеджера компанії «Авто Аренда».

Чи можна оформити оренду авто у Львові без застави?

При укладанні договору на умовах тарифного пакету «Все включено», заставну суму вносити не потрібно. Ціна прокату в такому випадку буде дорожче, але загальні умови — краще:

  • Ви оплачуєте лише вартість оренди авто.
  • У випадку пошкоджень автомобіля, 100% витрат покриває страхова компанія.
  • Відсутні обмеження щодо максимального пробігу.
  • Обслуговування (передача і здача машини) відбувається в зручному для вас місці в будь-який час (за попередньою домовленістю).

Як замовити послугу прокату на сайті Авто Аренда (Львів)?

Дешевий прокат авто у Львові можна замовити на сайті Авто Аренда.

Переваги нашого сервісу:

  • Широкий асортимент автомобілів, доступних для прокату — перейти в автопарк.
  • Вигідні умови співпраці, які можна обрати самостійно.
  • Робота з фізичними та юридичними особами.
  • Прийом платежів в будь-якій зручній для клієнта формі.
  • Можливість забронювати автомобіль.
  • Додаткові послуги: водій, автокрісло для дітей, навігатор.

Телефонуйте нам, якщо виникли питання — ми з радістю допоможемо з оформленням замовлення!

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure