+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Електромобіль: плюси і мінуси

Популярність електромобілів росте у геометричній прогресії. Цей тренд дістався навіть й до України. Не дивлячись на дорожнечу, новоспечені володарі та ті, хто збирався купити електромобіль наводять безліч переваг позитивних сторін електрокарів, забуваючи про те, що у них є й свої негативні сторони


За: Дешево

Електромобіль не споживає паливо, відповідно й не потребує у заправці бензином / газом. Ви зекономите левову частку на заправці, а вірніше – його зарядці.

Проти: Не так екологічно чисто



Електромобіль не робить викиди вуглекислого газу в навколишню середу. Але це не означає, що він повністю екологічно чистий. Перші шість місяців експлуатації, електромобіль викидує у навколишню середу шкідливі речовини, котрі утворилися при виробничій обробці. Електрокар менш шкідливий для екології, ніж автомобіль з ДВС, але це не означає, що він «повністю нешкідливий». .

Дешевизна топлива электромобиля
Вред для экологии от электромобиля

За: Майже безшумний хід

Ви можете забути про звуки двигуна, що ви привикли чути, коли заводите його у автомобілі з ДВС. Практично безшумна трансмісія – це одна з головних переваг електромобіля. Але не будемо забувати, що пішоходи, переходячи дорогу, звикли орієнтуватися на звук автомобіля, що наближається, а не на світлофори, як це повинно бути. Це не мінус електромобіля, а недотримання правил учасниками дорожньо-транспортного руху. Будьте більш пильними та дотримуйтесь правил.

Проти: А вистачить заряду?

Як правило, заряду електромобіля вистачає тільки на поїздку по місту. Якщо ви збираєтесь навідати родичів у іншому місті, прийдеться подумати про те, де ви зможете зупинитися та підзарядити електромобіль. На жаль, спеціальні зарядні станції не так вже й розповсюджені, якщо мова йде про Україну.

Бесшумность электрокара
Какой заряд нужен эклектрокару

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure