+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Про прокат авто у Новомосковську

Усе що ви б хотіли знати про компанію Автооренда та чому так вигідно орендувати авто у Новомосковську саме у цієї прокатної компанії, ви дізнаєтеся з цієї статті.

5 ознак того, що вам необхідно орендувати авто

  1. Ви збираєтесь купити автомобіль, але до кінця не впевненні, що це саме та модель, за кермом якої ви б хотіли бути довгі роки. Тут необхідний тест-драйв.
  2. Ваша власна машина знаходиться у ремонті та потрібно щось зробити, щоб не прийшлося іти пішки, або не витратити увесь свій заробіток на послуги таксі.
  3. Ви відправляєтеся у подорож до Новомосковську, щоб оглянути пам’ятки. Орендувавши авто, ви зробите це у найкоротший термін.
  4. Вам необхідно відвідати Новомосковськ з робочої мети, вас відправляють у відрядження. Для бізнес-поїздок буде краще за все авто напрокат.
  5. Ви шукаєте комфортний та недорогий спосіб пересування. Й це про оренду авто від компанії Автооренда.

Автомобіль як новенький

В автопарку Автооренди є не тільки нові автомобілі, але й ті, які вже орендували й не один раз. Ми можемо вас завірити, що виглядають вони краще, ніж ви спершу можете припустити. Вам видадуть автомобіль у гарному стані, усі машини в автопарку компанії виглядають, як нові та «почувають» себе у точності так (це стосується їх технічного стану). З автопарком у Новомосковську ви можете ознайомитися тут

Контрольний список
Авто напрокат у Новомосковську

Цілодобова підтримка

Компанія Автооренда знаходиться на зв’язку зі своїми орендаторами у режимі 24/7. Тобто, у будь-який зручний (чи не зручний) для вас час, вам відповість співробітник компанії та допоможе вирішити будь-яке питання, що стосується оренди авто.

Які витрати вас можуть очікувати

Коли ви орендуєте автомобіль, завжди потрібно бути готовим до того, що прокат авто може призвести до таких витрат, як:

  1. Виплата вами франшизи – суми, котра не сплачується страховою компанією, коли настає страховий випадок.
  2. Зміна вартості оренди авто, що напряму залежить від терміну оренди. Змінюєте кількість днів, на яку ви орендуєте авто – змінюється вартість прокату автомобіля.

3 переваги Автооренди

  1. Великий автопарк – є автомобілі від економ класу до позашляховиків, можна обрати авто з бензиновим, чи дизельним двигуном, з механічною або ж автоматичною коробкою передач – усе залежить від того, які ваші пріоритети
  2. Необмежена кількість днів оренди – хочете берете на сім, хочете – на двадцять сім, і навіть ця цифра не є межею.
  3. Вигідні умови оренди – ви берет машину на ти умовах, що підходять саме вам та як зручніше буде для вас. У пріоритетах Автооренди – комфорт орендаторів.
24 на 7
Знак питання
Автопарк у Новомосковську

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure