+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

ТОП-5 ресторанів столиці

Ви прибули до Києва та, якщо ви вже тут, хочете скуштувати національну українську кухню? Чи ви настільки звикли до національних страв, що не хочете переходити на щось новеньке? Спеціально для вас ми підготували статтю про найкращі заклади Києва, де подають традиційні українські страви.

Petrus-ь

Це «спадкоємець» вареничної та один з найстаріших ресторанів Києва. Спеціалізується на варениках: вам можуть подати 13 сортів вареників з різною начинкою (з лівером, чорникою) та різної техніки ліплення та приправити їх за вашим бажанням. Тісто – дуже тонке, а на начинку ресторан не поскупився. Хоча ресторан і відомий завдяки своїй українській кухні та сюди приїжджають для того, щоб скуштувати національні страви, тут також подають й європейські страви, наприклад, для вас можуть приготувати соковитий стейк. Ресторан Petrus-ь працює 24/7, у будь-який час вам будуть раді.

Канапа

Власники ресторану «Канапа» - це відомий музикант Олег Скрипка та київський ресторатор Дмитро Борисов. У ресторані представлена тільки висока українська кухня у поєднанні з елементами молекулярної кухні. А продукти використовуються виключно локальні: кожний новий сезон співробітники ресторану влаштовують похід по фермам України у пошуках чогось нового, що може урізноманітнити й так нескудне меню. За результатами експедиції влаштовують дегустації для того, щоб відібрати найкращі з найкращих продуктів. Розважальна програма ресторану – це проведення літературних читань та вечорів, концерти сучасної авангардної музики та багато всього іншого, що у принципі можливо організувати у ресторані.

Petrus-ь
Канапа

Хуторець на Дніпрі

Плавучий ресторан, причалений у Гаванскього мосту. Був створений більше двадцяти років тому. У теплу пору року ресторан «катає на кораблику» своїх відвідувачів по Дніпру. Повнолітнім відвідувачам пропонують відвідати близько 80-ти сортів справжньої української горілки. Відмінне проводження часу для усіх, хто хоче не тільки відвідати найсмачніші українські страви, але й насолодитися видами на річку та її берегами.

Шо

Відрізняється тим, що ресторан «Шо» - найбільший на території Києва (близько 700 квадратних метрів) серед подібних закладів. Приміщення декоровано під українські хатки-мазанки. Оформлення ресторану та українська кухня на найвищому рівні, що дозволяє запросити на вечерю іноземного гостя. Качка у яблуках, сирники по-львівські та київський торт – це одні з небагатьох прикладів тих українських страв, що подаються у ресторані «Шо».

Остання Барикада

Це одночасно ресторан та музей трьох українських революцій. Сюди не пускають просто так, навіть якщо ви дуже зголодніли: щоб Увійти потрібен пароль. Не лякайтесь, нічого складного, вам завжди дадуть стільки підказок, скільки вам необхідно. Спиртні міцні напої тут готовлять виключно за традиційними українськими рецептами, як і всі інші страви. Так що, повторюємо курс історії та вперед «на барикади».

Хуторець на Дніпрі
Шо
Остання Барикада

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure