+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Бронювання за класом та коробкою передач

Замовити прокат автомобіля конкретної марки – зазвичай замовлення приймається на клас.

Компанії з прокату, що приймають замовлення від клієнта, зазвичай беруть замовлення на клас авто та на коробку передач. Тобто, якщо ви, наприклад, замовили авто середнього класу, Вам можуть надати наступні авто: Skoda Rapid, Volkswagen Polo Sedan, Hyundai i20, Renault Logan NEW, Skoda Fabia, Hyundai Accent (Solaris), Renaul tLogan, Kia Rio та інші авто у класі, беручи до уваги коробку передач, котру ви обрали. Тобто, якщо Ви, наприклад, обралиHyundai I20 автомат, Вам можуть надати Skoda Fabia автомат, Вам можуть видати іншу машину з класу, але ніколи не нададуть авто з іншою коробкою передач. Така ситуація зі всіма автомобілями у прокаті, якщо ви брон.єте авто, то завжди тільки на інший клас.

Наша компанія, котра має доволі великий автопарк може дозволити собі прийняти замовлення не тільки на клас та коробку передач авто, але й на конкретний автомобіль у кожному класі. Ця послуга додаткова, тому вартість уточнюйте у оператора. Забронювати автомобіль на прокат з класу Ви можете у кожному місті, де є наші офіси. Замовляйте авто у нас та Ви отримаєте авто, котре Вам сподобається за найбільш низькими цінами.. З нашими авто Вам буде комфортно, надійно та безпечно. Ви можете замовити авто вже сьогодні, заповнивши форму на нашому сайті або зв’яжіться з нами по телефону. Замовити авто на прокат Ви можете цілодобово. Також видача та прийом авто здійснюється цілодобово.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure