+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Трансфер Львів-Трускавець

Трансфери Львів-Трускавець

Трускавець, Моршин, Східниця західні бальнеологічні курорти України. У останній час вони стали дуже популярними для відвідувачів, по-перше там можливо поліпшити своє здоров’я або просто відпочити, оскільки туризм у цій місцевості доволі гарно розвинутий, а також умови для туристів.

Трускавець, Моршин та Східниця знаходяться у Львівській області, тому більшість відвідувачів приїжджають до Львову, а потім дістаються на таксі свого місця призначення. Авжеж ви можете доїхати туди на поїзді, маршруткою або таксі.

Ми у свою чергу готові запропонувати Вам трансфер зі Львова до Трускавця, або Моршина, або Східниці..

Чому все ж таки краще трансфер, ніж послуги таксі або маршрутки, поїзда. Трансфер у нашій компанії – це завжди надійно та комфортно, чисте авто. Ви можете обрати марку та модель і Вам її нададуть. А також охайно одягнутий та ввічливий водій. Автомобіль буде чекати на Вас, навіть, якщо Ви приїдете з затримкою. Авто буде надано на час та місце, котрі Вас влаштують. О вартості трансферу Ви домовляєтесь заздалегідь та вона не зміниться, коли ви будете у дорозі або у кінцевій точці, як це буває з таксі, також у нас лояльні ціни.

Скориставшись послугою трансферу, Ви будете задоволені. Також Ви можете замовити авто напрокат у Трускавці, оренду автомобілів у Моршині та Східниці. Усі тарифи на прокат авто Ви можете уточнити у наших операторів по телефону або задати питання, скориставшись формою зв’язку на нашому сайті, Вам швидко прорахують вартість, нададуть консультацію по трансферам та прокату автомобілів.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure