+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Якісні авто напрокат

 

За статистикою у ДТП помирає більше людей, ніж на війнах. З цими страшними цифрами, що свідчать про смертність на автодорогах пробує боротися кожна держава. Однією з причин ДТП є недостатня видимість на дорогах та обіг автомобіля при поганих погодних умовах. В Україні для зменшення кількості ДТП, починаючи з 1 жовтня і до 1 травня повинен бути увімкнений ближнє світло фар, якщо автомобіль не обладнаний денними світловими вогнями на транспортних засобах, що рухаються за межами населених пунктів.

Автовиробники з 2000-х років почали випускати автомобілі, котрі автоматично, коли їх заводиш одразу ж вмикають ближнє світло фар. Багато хто схвалювали це, оскільки зменшилася кількість ДТП. Але автовиробники почали втрачати клієнтів, оскільки після багатьох випробувань було виявлено велику витрату палива при поїздці з увімкненим ближнім світлом фар. Додаткове навантаження на генератор, та у деяких випадках не до підзарядження АКБ вплинули на цифри, що характеризують витрату палива. Тому авто компанія, котра надає послуги оренди автомобіля без водія у всіх точках України використовує оснащені денними світовими вогнями, котрі не впливають на витрату палива, але при цьому виконують не гіршу роль ближнього світла фар у темний час.

Взяти автомобіль на прокат та бути упевненим у його функціональності та знаходитися у безпеці, Ви можете, подзвонивши нам, подивитися наш сайт, або відвідати наші офіси.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure