+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Оренда авто у Львівській області

Ви були ви у Львові?! Відмінно! А чи бачили и курорти Львівської області. Трускавець є одним з найколоритніших зі своїми бюветами, сучасною інфраструктурою кожна частина котрого зроблена для та заради відпочиваючих. У поєднанні відпочинку та багатьох оздоровчих процедур Трускавець відомий у багатьох країнах. Кожна людина з легкістю зможе поселитися у цьому дивовижному гарному місті, бо у ньому знаходяться більше 30 санаторіїв та не менше комфортабельних готелів, котрі приймуть та під кожну людину зіставлять оздоровчу програму, підберуть, джерело та теплу воду, котра відновить ваші сили. Усього у 3 км від Трускавця розташоване термальне озеро з мінеральними джерелами, воду котрих використовують для ван. Також ви зможете здійснити прогулянку лісовими тропами та здійснити човнову екскурсію по озеру. А також у вас буде можливість побачити усю красу карпатських гір, з висоти пташиного польоту, здійснивши політ на повітряному шарі.

А як звикли подорожувати Ви? Поїздом, автобусом або комфортабельним автомобілем, де не буде набридливих сусідів та не завжди привітних водіїв маршруток, але будете лише Ви та Ваші близькі.

Для цього Ви завжди можете замовити прокат авто Трускавець та орендувати автомобіль у нас. Ви зможете забрати авто самі або його вам зможуть доставити у будь-яку зручну для вас точку. Від котрої ви зможете відправитися у цікаву подорож, забронювавши автомобіль у нас, ви зможете позбавити себе від розкладу транспорту та будете насолоджуватися новими враженнями від вражаючих видів природи, котрі будуть миготіти з вікон вашого автомобілю.

 

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure