+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Нова хитрість від шахраїв

Хитромудрі прийоми шахраїв можуть призвести до сумних наслідків у вигляді крадіжки.

Псування майна

Ваше колесо можуть проколоти проволокою. Проколоти – це ще м’яко кажучи, зазвичай у цій афері, шахраї намагаються зробити дірку у колесі, щоб повітря з шини вийшло якомога швидше та машина опинилася нерухомою і не могла здвинутися з місця.

До речі, якщо шахраї побачили, що ви знаходитесь у машині самі – то ви у групі ризику. Вони не ризикують проводити свої афери з групою людей.

Запаска

Що у даному разі може зробити водій? Дістати запаску та поміняти. Тоді, шахраї починають розігрувати свій спектакль. Вони паркуються біля вас та пропонують свою допомогу. Як тільки вони «отримують добро», то намагаються все зробити самостійно, а жертві залишається лише останній етап – затягнути гвинти у той час, як «рятівники» покидають вас.

Знахідка

Як раз у цей час у вас можуть викрасти сумочку / барсетку, гаманець, телефон, коли ви зайняті зовсім іншою справою.

Як поступити?

Якщо ви побачили, що колесо у вашій машині проколото до такого стану, що виїхати вона не може, просто закрийтесь у машині та, не звертаючи уваги ні на яких доброзичливців, просто викликайте евакуатор. Аферисти швидко залишать вас у спокої, якщо ви не будете іти на контакт.

Спущене колесо
Шиномонтаж
Запасне колесо

Будьте більш пильними на дорогах та не грайте за правилами шахраїв.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure