+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Прокат авто в Україні
До України щодня приїжджає 12 357 людей, хто з діловим візитом, а хто на відпочинок або у гості. Так як в Україні велика кількість ділових центрів, бізнес районів та кварталів, доїхати з чистим взуттям та не пом’ятим можливо тільки орендувавши автомобіль у компанії Автоаренда у Києві, або інших містах, як й дістатися до пам’яток, відвідати острів Хортиця, Аскольдову могилу у Києві або набережну у Ялті. Крім того, у кожному місті є велика кількість музеїв, тут проводять ярмарки та виставки.
Рекомендуємо вам гарно продумати майбутню поїздку до України. Ознайомтесь з правилами дорожнього руху в Україні, зробіть для себе маршрут подорожі, що ви плануєте та ви відчуєте себе максимально комфортно та впевнено в Україні.
 

Що необхідно для оренди автомобіля в Україні

 
Замовити автомобіль можна на нашому сайті це дуже просто – бронювання авто напрокат складається з 3х кроків:
- Заповнення контактних даних, паспорту та місця отримання / повернення авто, а також дати оренди.
- - Заповнення даних Вашого водійського посвідчення, внесення цифр з рисунка.
- Натисніть кнопку «Відправити замовлення».
 
Ми гарантуємо найнижчі ціни на оренду автомобілів в Україні. Авжеж, якщо Ви завчасно забронювали авто для поїздки в Україну влітку, то Вам більше не потрібно буде турбуватися, бо з транспортом під час вашого візиту до України (у найбільш спекотний сезон), питання вже буде вирішено.
В Україні, при отриманні автомобіля на прокат, вам необхідно буде надати міжнародне водійське посвідчення, залишити заставу за авто та заплатити за оренду. 
 
Ми працюємо завжди швидко та якісно для Вас – вигідно та зручно.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure