+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Вплив сонячного світла на авто

Пересуваючись від кондиціонеру до кондиціонеру у літню спеку – з дому / роботи на машині, ми як можемо захищаємося від палючих променів сонця. Окей, себе ми захистили, а що до машини? Як постраждає вона від ультрафіолету?

Різкі перепади температур

Що ми робимо влітку, коли сідаємо до машини? Правильно, вмикаємо кондиціонер на повну. Нам-то добре, а ось автомобілю не дуже: через різкі перепади температур може лопнути скло.

Фарба вигоряє нерівномірно

Так, ультрафіолет робить фарбу більш блідою, але є одна особливість – вона вигорає нерівномірно. Таке може статися, якщо на лакофарбове покриття налипнув бруд, пташиний послід та інше. Вихід з ситуації – частіше відправляти машину до мийки.

Слідкування за датчиком температури двигуна

Ні в якому разі не можна перегрівати датчик двигуна. Якщо ви помітили, що його температура вище норми, одразу ж зупиняйте своє авто. Бажано підготуватися до цього завчасно та зробити запаси антифризу.

Резкие перепады температур
Выгорание краски на авто
Датчик температуры двигателя

Як захистити салон

Сонячні промені, а точніше ультрафіолет не пошкодують ваш салон: він зробить оббивку салону непрезентабельною. Що робити влітку, щоб ваша машина була у хорошому стані? Спробуйте використовувати світловідбивачі. Їх дія доволі ефективна та ваше авто буде виглядати так, нібито воно щойно з салону.

Перегрів гальм

У літній час, немає нічого складного у тому, щоб перегріти гальма. А ось наслідки цієї дії можуть бути просто жахливими – гальма втратять свою ефективність та на одному з затяжних спусків, ви просто не зможете загальмувати.

Светоотражатель для авто
Перегрев тормозов

Що ми маємо у підсумку

Звучить не складно, чи не так? Однак, навіть досвідчені водії можуть не знати цих простих правил. А багато з них просто нехтують ними, сподіваючись, що «від одного разу нічого не буде». Але, якщо ви будете слідкувати вищенаведеними порадами, то:

  • - Ваша машина прослужить набагато довше;
  • - Ви витратите менше грошей на її утримання;
  • - Вона буде мати більш презентабельний вигляд.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure