+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Нові автомобілі в автопарку

Взяти автомобіль напрокат можна не тільки, коли у вас зламався власний транспорт або ви тимчасово залишилися без транспортного засобу. Прокат автомобіля - це ще й пізнати всю красу нових марок авто. Саме тому, наша компанія «Авто Аренда» ставить одну з задач - постійне оновлення автопарку.

Що додали в наш парк за останній час?

  • Автомобіль Volkswagen JettaАвтомобіль Volkswagen Jetta останнього покоління. Такий автомобіль ви не знайдете в кожному прокаті. Ми закупили такі автомобілі одними з перших. У нашому парку він позначений як VW Jetta New. Такі автомобілі представлені в білому, чорному і сріблястому кольорі в нашому автопарку, все з автоматичною коробкою передач і турбованим двигуном, 1,4 літра потужністю. З цікавих опцій даного автомобіля можна побачити систему дістронік, коли автомобіль попереджає вас про небезпеку або скорочення дистанції спереду, ззаду і з боків. Робота distronic дуже цікава, він не тільки сигналізує звуковим сигналом і виведенням інформації на табло, він ще сам гальмує або зупиняє автомобіль на низьких швидкостях, що робить ці автомобілі ще більше безпечними.

  • Автомобіль Toyota SiennaАвтомобіль Toyota Sienna – мінівен з 3.5 літровим двигуном і повним приводом. Відмінний сімейний автомобіль, на якому дуже комфортно відправитися в подорож. Крім водія, в автомобілі є місця для 6 пасажирів, досить місце для багажу. Салон може трансформуватися в 4-х і 5-ти місцевий, створюючи ще більше багажне відділення. Поряд з дуже зручними кріслами, в машині є додаткові опції комфорту, серед яких:
    1. Шторки для задніх пасажирів - піднімаються, щоб захистити від променів сонця.
    2. Рейлінги і перемички - для розміщення багажника на дах або кріплення лиж, дуже зручно для поїздки в походи, на курорти.
    3. Клімат-контроль - не тільки роздільний, але ще і окремий клімат для задніх рядів пасажирів, з окремим регулюванням інтенсивності. Все це в заводському виконанні, відмінно працює.
    4. Система аудіо з Bluetooth - відмінна аудіосистема, яка дозволяє підключати різні девайси і прослуховувати ваші аудіозаписи.
    5. Автоматичне відкриття дверей - двері в автомобілі можна відчиняти не ручкою, а кнопкою, так само як і багажник. Натиснули на кнопку - двері відкриваються, повторне натискання призводить до закриття дверей.

  • Автомобіль VW EOSАвтомобіль VW EOS – повноцінний чотиримісний кабріолет з жорстким дахом. Якщо у вас немає кабріолета, його не варто купувати. Для того, щоб зрозуміти, що таке кабріолет, досить орендувати автомобіль всього на кілька днів або годин. Взяти машину, покататися з друзями і подругами і повернути її. Автомобіль оснащений автоматичною коробкою передач і клімат-контролем. Тому, якщо буде жарко або холодно, завжди можна підняти дах і включити клімат-контроль, який відрегулює внутрішню температуру в салоні автомобіля.

Це не повний перелік наших новинок, крім того, новинки ніколи не закінчуються, але в даному списку ми представили кілька нових моделей в нашому парку, які зможуть допомогти вам в різних ситуаціях, від покататися на новій моделі авто, до рішення поїхати великою компанією на відпочинок або просто, відмінно провести кабріо-вихідні.

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure