+38(096) 777-89-89

Зв'язатися з нами

×
Phone

Замовлення за телефоном:

+38(096) 777-89-89

Viber

WhatsApp:

+38(096) 777-89-89

Експрес замовлення

Як пересуватися Києвом в карантин?

З приходом пандемії наше життя перевернулося з ніг на голову, люди зіткнулися не тільки з наслідками важкого вірусу, але і з труднощами пересування по місту. Стрімке зростання кількості хворих змушує владу йти на радикальні заходи. З останнім локдауном було введено обмеження на громадський транспорт, що завдало чималих клопотів у спробах дістатися на роботу, відвідати родичів, купити необхідні речі, продукти та інше. Тому, природно, виникає питання: як пересуватися столицею, щоб убезпечити себе і не піддавати загрозі зараження? Нижче розглянемо всі можливі способи пересування, враховуючи прокат автомобілів, і виберемо найкращий транспорт для поїздок по Києву під час пандемії.

Власний автомобіль

Якщо у вас є власне авто, воно дозволить безболісно пережити всі обмеження, спрямовані на боротьбу з поширенням вірусу. На своєму автомобілі можна спокійно пересуватися містом, дотримуючись необхідної дистанції і виключаючи будь-які контакти з людьми. В умовах пандемії — це найкращий спосіб пересування. Але як бути, якщо автомобіля в сім'ї немає?

Громадський транспорт

Найнебезпечніший вид пересування — це громадський наземний і підземний транспорт. Автобуси, маршрутні таксі і метро — місця значного скупчення людей, де правила безпечної дистанції, а іноді і обов'язкових засобів захисту, ігноруються, що несе реальну загрозу здоров'ю. До того ж, у разі локдауна, громадський транспорт знову можуть обмежити або скасувати зовсім, що робить його ненадійним засобом на час епідемії. Тому, якщо є можливість, краще утриматися від поїздок в таких людних місцях.

Таксі

Хороший спосіб дістатися необхідного місця, якщо це разова поїздка. Таксі більш безпечне, ніж громадський транспорт, але й набагато дорожче. Звичайна коротка поїздка з точки А в точку Б обійдеться приблизно в 70 - 80 грн., а у вихідні та святкові дні сума зазвичай вище, не кажучи вже про зліт тарифів на час локдауна, коли ціна за поїздку доходила до 700 грн. Тому, якщо вам необхідно за день заїхати в кілька місць, то сума за поїздки вас дуже засмутить.

Прокатний автомобіль

Може здатися, що це дуже дорого і складно. Насправді, багато киян вже давно пересуваються по місту таким чином, оцінивши всі зручності і простоту оренди автомобіля. Ви практично маєте власний автомобіль, тільки платите за нього не весь час, а тільки за час користування. Після власної машини, орендований автомобіль є найбільш популярним і зручним транспортом.

Прокат авто вже давно став буденною справою для багатьох українців. А зараз, під час карантину і транспортних обмежень, це найбільш популярний спосіб пересування після власного автомобіля. Розглянемо, які ж причини такої популярності цього виду транспорту.

Переваги пересування на орендованому автомобілі

Безпека. Взявши авто напрокат, ви отримуєте оброблений, чистий транспорт, в якому будете їздити тільки ви і ваші близькі. Не потрібно товпитися в переповнених маршрутках, передавати за проїзд брудні гроші або спілкуватися з водієм.

Доступність. Автомобіль можна підібрати на будь-який смак і гаманець. У прокаті знайдеться як автомобілі в недорогому сегменті, наприклад, малолітражні машини «економ» класу, які відмінно впораються з міськими поїздками, так і автомобілі з підвищеним комфортом або позашляховики для тих, хто звик до зручності пересування. Якщо ви за день робите кілька поїздок поспіль, часто стоїте в пробках або проводите більшу частину часу в дорозі, орендувати автомобіль обійдеться дешевше, ніж кожен раз брати таксі.

Надійність. Автомобілі всі нові, проходять ТО за регламентом, завжди взуті в комплект шин по сезону і відповідають всім вимогам безпеки. Тому орендуючи автомобіль, можете бути впевнені, що він точно довезе вас в пункт призначення, швидко і без «сюрпризів».

Мобільність. Прокатний автомобіль, це, по суті, ваш власний автомобіль, тільки на час. Ви без проблем можете пересуватися по місту і області, не прив'язуючись до часу і місцевості. До того ж, орендувати автомобіль можна як на довгий термін, так і на короткий час.

Комфорт. Приємний, чистий салон автомобіля, підібраного по вашим вимогам і бажанням, забезпечить найкомфортніше пересування містом і за його межами.

Як бачимо популярність пересування по Києву під час карантину на прокатному автомобілі цілком виправдана. Це найбільш безпечний і вигідний транспорт, якщо ви не маєте свого авто. Тому без сумнівів орендуйте автомобіль для будь-яких своїх цілей і поїздок. А ми завжди допоможемо з вибором і запропонуємо найактуальніші моделі за найвигіднішими цінами.

Читайте також : Беремо машину в прокат влітку

Сподобалась стаття? Поділіться в соцмережах: Поділитися на Facebook Поділитися в Twitter Поділитися на Reddit Поділитися на Pinterest

© ТОВ "Автоаренда ЛТД" 2024
Visa MasterCard 3DSecure